(ob)scene in a mall

2009.03.07. 20:35

ha jól emlékszem életemben először fordult elő,h nem vesztem össze anyámmal egy plázában. (hypermarketben már megvolt :]) sőt még a hugom és apám se húzott fel (aztán ami késett az nem múlt el... de csak haza felé:D) habár valószínűleg azért mert szétváltunk, és végig egyedül jártam az üzleteket, végülis 3 új szatyorral végeztem, egy óriásival és két kisebbel, egy új cipő, két új kardigán és két új poló boldog tulajdonosa lettem:-) a bankszámlám pedig a tervezett egy havi lakbéremmel rövidült meg... :ssssss
közben megálltuk anyámmal és apámmal egy kávézóban - ahol lehetett dohányozni - hurrá:) a kávé persze borzalmas volt és rettenetesen drága - nem szeretem az olasz kávét, se az ízét; a térfogatát v űrmértékét v micsodáját meg főleg nem ... ha gyűszűnyi méretű folyadékot akarok magamhoz venni az vagy vastagbél tisztitó cucc v cián lenne de nem kávé, kávéból emberes adag kell minimum 2dl.
érdekes volt végig gondoljam mennyit fejlődött s mennyit romlott a kapcsolatom hármójukkal az elmúlt időszakban ...
és az is,h mennyivel kevésbé utállom a plázákat :D

eléggé neheztelek most két emberre...
bekaphatjátok mind a ketten .................. :/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr84988069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása