blue monday és a kedd.

2009.03.17. 15:35

hát a tegnapi napom azért nem volt az a kifejezett blue monday, de nem is volt valami hű de jó, szembesültem dolgokkal amik nagyon rosszul estek és felháborítottak de ennyi - a téren.
aztán ismét elkezdett beszivárogni a félelem.
nem rég hajtottam fel - három korttyal a löttyöt - szívesen megitatnám két emberrel :-))) majdnem rögtön kihánytam, aztán rá ittam másfél liter vizet - azóta már jobb, bár volt egy két téves riasztás , meg egy megindulás is - ami okozott egy kis bajt ... legalábbis úgy néz ki , ami persze nagyon elkeserített. belegondolva a rák egyáltalán nem poén , és kurvára nem egy romantikus dolog - max a filmekben , de azért elég irónikus . nincs olyan része az életednek amit ne változtatna meg.
az elmúlt 20percben elvesztettem a humoromat - elszállt . pedig annyi vicces dolog volt az eszemben.
szedd össze magad barátom mert ez így nem fog menni. jönnek még bajok majd, kisebbek, nagyobbak , most is egy apró dolog készített ki :(
utállom,h mindig minden egyszerre zúdul rám, magán életi konfliktusok, problémák, munkahelyi feszültség, testi baj, rákszűrés - eh
nem így terveztem ezt a napot - de ez az előbbi nagyon betett inkább ez a blue monday.

de kit érdekel?

idővel minden megoldódik ...

muszáj

:s
 
holnap ilyenkor már mindenbizonnyal túl leszek a vizsgálaton. ez a vizsgálat most nagyon nagyon "sors döntő" lesz, mindent megfog változtatni, v minden jó lesz, és mindent újra v inkább pontosabban el-kezdhetek hisz gyakorlatilag újászületek, v találnak vmit, nem daganatot v daganatos sejteket hanem vmi mást akkor minden megint teljesen összeomlik, v daganatokat v daganatos sejteket és akkor újra kezdődik a háború... csak az az egy biztos,h minden megváltozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr221007726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.03.18. 08:46:58

Drukk, drukk, drukk, drukk!!!!! :-)
süti beállítások módosítása