mostanában :)

2009.02.19. 11:59

.... sok időt töltök a barátaimmal , cégen kívül, belül, kollégákkal, nem kollégákkal, otthon általában dvd-zek, zenét hallgatok, alig vagyok a gépnél, v ha ott is vagyok akkor is csak bizonyos emberkéknek vagyok elérhető, és ez nagyon jól esik :) nagyon jó néha be sem kapcsolni . hetente meglepem magam egy új ruha darabbal, kozmetikummal, v egy doboz finom teával, édességgel - a bank számlám eléggé megsínylette az elmúlt heteket... :) ezen felül még ott vannak az egyéb kiadásam ; bérlet; doki; tgyógyász, kinez; cigi - áttértem a pirosra - többekközt annak reményében,h majd úgy kevesebbet fogok elszívni - de nem ... ugyanannyit, sőt... :) bár egy pár ft-al olcsóbb... a telefonszámlámon viszont nagyon sokat spórolok amióta "nem élek párkapcsolatban" :D sokkal többet telefonálok ugyan, de szinte csak a saját hálózatunkba, így sokkal gazdaságosabb:) kissé irónikus, h az a bizonyos emberke nem volt hajlandó tekintettel lenni erre, azok az emberek akik pedig szerinte felszínes kapcsolatban állnak velem minden további nélkül megtették ;) (-mindenki magából indul ki - klisé- de van benne vmi. )
a miami nyaralásom határozatlan időre elhalasztásra került - azóta se intéztem a visa-t .... :) viszont nyáron megyek a kollégáimmal egy hétre olaszországba - róma és nápoly közé; már alig várjuk ... :))

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr84952530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása