NINCS rák

2008.12.16. 22:45

legalábbis 15cm-ig. nincs rák. (de ha feljebb lenne,v máshol azt az emberi lélek,tudat, elme v bármi is megérzi, megérzi,h megtámadta a sötétség a fizikális valóját,s továbbítja ezt az agy számára..)
és sajnos olyan meleg meg hely sem,h kimehessek mezitláb és lefeküdhessek a fűbe,és bámulhassam az eget (a született feleségekben lynette karakterében olyan precízen megmintázták ezt az érzést,és a színésznő is olyan empátiával játszotta; ezen a jelenten már csak a rák opusszumban való megtestesítése tett túl) de lesz még meleg, és hely is, és lesz még sok sok évem, sok ezer napom, sok millió percem, h hálát adjak és békére leljek.
 

nincs rák - ez a kétszóból álló mondat végtelen jelentéssel bír..... magába foglalja az egész jövőt, mindent. a testem tisztul, a lelkemben azonban még részben ott van . elég ezt a két szót le írni, ki mondani : nincs rák. nem is igényel semmilyen egyéb magyarázatot.... mert nincs rák.

pont. nincs, ideje tovább lépni, ideje elengedni, ideje megbocsátani, ideje nem félni, ideje lélegezni.

van más... amitől jobban rettegtem, de már enyhült a félelem.

legyőzöm azokat is, önmagam, a szeretteim, a kineziológusom és az orvosom segítségével.

nincs rák.

nincs rák...

nincs.

nincs többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr47827128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2008.12.18. 15:01:08

Nagyon örülök!!! :-) Látod, ez a pillanat is eljött! Megszenvedtél érte. Mindegy, hogy hideg, vagy meleg van, egyformán öröm a jó hír!
süti beállítások módosítása