,,kill me now"

2009.03.20. 09:22

oh gyilkoljatok le, azonnal, és temessetek el instant kávé porban, de ne valami bovlival mint pl a "sláger" , nescafé-val :D külömben visszatérek a sírból és rátok szabadítom az egyiptomi 7 csapást.
verjetek agyon villogóan fényes chrysler 300c felnikkel, dobjatok a fejemre egy egy tonnás üllőt,v egy zongorát, v döfjetek belém egy szabját, v szúrjatok egy jaguar emblémát a nyaki ütőerembe:D
olyan halál közeli élményeim vannak amikért darwin díjat érdemelnék, már el is felejtettem milyen érzés amikor "kiégetnek" és szabdalnak belül, és persze máshol is cafatokban vagyok - a hab a tortán, már értem miért mondják,h a "baj csőstül jön", mert összefügg , egyik a másikból, főleg pszichésen . 
szóval ha ezt a hetet túl élem... hehe
próbálom kizárni a kétségbeesést, reggel fel kellni és elmenni dolgozni, ha ezeket nem tenném meg végem lenne.
ez nem szuperhősség, ezt bárki meg teszi, rajtam kívül több millió ember.
tegnap amúgy csak azért is lila pólót vettem fel. :-]

szólljon a dal...

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr291013537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.03.20. 10:26:37

Megmutatod Te, csakazértis, hogy legyőzöd a dögöket! Szorult beléd elég erő! Eddig is haladtál előre szépen! Ne törődj Te semmivel! Menj csak előre! Dolgozz és tereld el a figyelmedet.
süti beállítások módosítása