"then the morning comes"

2009.03.16. 12:13

amikor eljő a reggel , pláne a hétfő... :) végre a saját ágyadban ébredsz, végre egyedül otthon, felnézel és látod,h még van 3-4 órád elindulni, kinyitod a hűtőt, kiveszel egy yoghurtot,egy doboz import tejet, rágyujtassz a kedvenc cigidre, berakod a vizet a mikróba, két kanál kávé a kedvenc óriási bögrédbe, két kocka barnacukor, a forró víz bele a tejet pedig végig öntöd a szőnyegen és konyhaszekrényen - sylvia a te barátnőd (nem most nem sylvia plath hanem a papír sylvia :D) , kinézel az ablakon , süt a nap, végig nézel a cuccaidon, és vmi mást érzel, ez egy új nap, egy új harc kezdete, még két nap és kiderül minden, két nap és örökre megváltozik az életem, két nap és vagy elérhetek mindent , mindent amit eltudok képzelni, vagy újra vár rám pár kemény hónap küzdelem ami minden erőmet felemésztheti.
ezalatt a két nap alatt végig gondolom az életemet, és rendbe teszek mindent .

:-)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr271005233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kismaci86 · http://kismaci86.blog.hu 2009.03.16. 21:51:34

“A folyó és a szikla összecsapásából mindig a folyó kerül ki győztesen - de nem az erejének, hanem a kitartásának köszönhetően!” (H. Jackson Brown)És Te is elég kitartó vagy, ahogy olvaslak és szerintem mindent el fogsz érni, még ha akadályok is vannak (amik legyőzhetőek) :)Én szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
süti beállítások módosítása