,,apocalypse not"

2009.02.27. 18:34

végül nálam nem lett boom, a tick tick után, pár másodperccel leállt mint a filmekben:)

de ha kinyitom az újságokat, fellépek a netre, bekapcsolom a tvt, kinézek az ablakon... bang bang bang -ot látok...

kabul, detroit, münchen, tokyo, budapest .... nagy bajban vagyunk.

afganisztán kezd ismét olyan állapotba kerülni mint annak idején a szovjet megszállás alatt és közvetlenül utáni időszakban... a febr 11-iei kabuli terrortámadásokban középületekben gyilkolásztak, kínoztak halálra embereket.... az elkövetőket összefüggésbe hozták a tavalyi mumbai-i merényletekével..
miért? napról napra egyre több borzalom....:s amit annak idején az angolok elkezdtek a közel és távol keleten, aztán az oroszok mégjobban öxebaxtak most folytatják az amerikaiak....

a gm az összeomlás szélén áll - a közeljövőben minimum 47ezer alkalmazottjátol válik meg, olyan márkák tünthetnek el mint az opel...

karl marx bizonyára mosolyog a sírjában.... :) a hypo szintén az utolsókat húzza, ha bedől, 95millió életbiztosítási szerződést, 400milliárd eurót ránt magával.. államosítás?

japán a II vh -óta nem volt ilyen borzalmas gazdasági helyzetben... itt tart 2009ben a világ második legnagyobb gazdasága, a világ egyik legfejletebb iparú országa... hamarosan taro-nak is kampec, 3év alatt a 4ik miniszterelnök.

budapest ? cigányozás, a narancssárga párt undorító uszítgatásai, majd'310-ig ugró euró, a buszon a fogatlan nyugdíjjas nagyon nagyon egyszerű vénasszonyok tizenévesket megszégyenítő obszcén jelzőkkel illetik a kormányt lassán már a viszereik miatt is, s lám valóban ez a kormány képtelen megtartani a saját hitvány reformjait, ide nem populizmus kell hanem kőkemény szigor és rendszabályozás mindentéren, ez a kormány erre képtelen, pedig a múltbéli események után elvártuk tőlük, ha már eddig tartották magukat, de innentől kezdve.... mikor ragad vasvillát a söpredék ? :) - ,,innen nagyon sürgősen el kell költözni" -ahogy egy kedves barátosném mondta volt...:D ok elhiszem,h nem mindenki ilyen, de hol vannak ők?  külömbek azok akik szónélkül tűrik ezt ami itt megy, azoknál akik művelik? nem hinném... hallgatás beleegyezés. a gazdasági válság egy dolog. a másik nagy dolog, az,h gyorsabban süllyedünk mint velence és mexico city együtt a köbön .... egy undorító fertőbe... ezek az emberek nem csak szellemileg korlátoltak, de lelkileg is súlyos betegek. nem tudnak gondolkodni? - nem. tényleg nem tudnak. és érezni sem. soha életemben nem hallottam még ennyit mocskolódni és vinnyogni más nemzetiségű embert mint a magyarokat... :s

 

ismét kezd sötétség borulni a világra... vajon meddig tartható még ez?... pedig a fény ott van mindannyiunkban, csak bele kellene nézni ... és minden jobb lehetne egy pár fokkal..

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr61970337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása