szombat kora este

2009.01.10. 19:20

kipróbáltam az új zuhanyt:)) most,h nincs kedvem olvasni, éveket öregszem az unalomtól a fürdőkádban, sosem szerettem a kádban feküdni... pláne nem ebből a kényszerből:( alig várom,h végre megint hideg vízzel zuhanyozhassak nem telt valami túl tartalmasan a napom,.. mehetnékem van .. de, h hová? oda kinnt hideg van, a barátaim a párjaikkal andalognak (csak magatokat kábítjátok úgysem maradtok együtt:DDDD - na jó... ott leszek mindegyik esküvőjén,v hasonlóján amivel megkoronázzák a tökéletes párkapcsolatukat), a többiek meg az egyéb dolgaikat intézik, plusz a bal achilles inam 3napja elég intenzíven fájdogál, idáig főleg csak akkor fájt ha lépcsőztem, de most már üléskor és fekvéskor is:s végre nagyjából újra tudok úgy járni mint az injekciózás előtt, apropó.... injekciózás.. hivatalosan még 3 nap a gyógyulási idő, de............................ persze a doki majd biztos azt mondja,h már nincs ott semmi, de............ szerdán megyek hozzá, 6ra, kénytelen leszek kedden tovább dolgozni és szerdán korábbra menni,h le dolgozzam,h hamarabb elmehessek, mert nem volt más időpont...

ivás :)))
víz: minden nap minden ébrentöltött órájában általában egy liter vizet megiszom
teák:
fehér tea: nagyon megszerettem, mindenfajta édesítés nélkül , üresen iszom
kamilla: lassan már másfél éve mindennap megiszom egy kancsóval
zöld: az utóbbi időben ritkán, itthon nincs is, csak a benti szekrényemben
csalán: szintén csak bennt van, hetente 2-3 bögrével
mentolos fehér tea: heti 1-2x bennt
mandala golden aura: hát... nem igazán jön be az íze:s kicsit émejítő néha
mandala night flight: majd ma este ;)
már hónapok óta egyáltalán nem iszom olyan teát amiben van fekete, talán nagyon nagyon ritkán, de inkább a vörös-et
az alkoholnak csak a látványától is ismét undorodom:)
kávé.... :-( ha nem megyek el itthonról sehova egyáltalán nem, hétköznap reggel, majd egésznap lassan egy kicsi nescafes egybögrével ... :( ha meggyógyulok kávéban fogok fürdeni . :)

evés....
hát most megint nagyon nem megy.. főleg most, alig bírtam megenni egy omlettet vacsorára - azt hiszem tudat alatt blokkolom , és ilyenkor gyakorlatilag ökölbe kell szorítsam minden falatnál a kezeimet,h le bírjam nyelni, mintha összeszűkíteném a nyelőcsövem

mostanában a zene hallgatás sem megy, a kedvenc számaimról is átváltok fél perc múlva, nincs olyan zene ami a hangulatomat jellemezné..

cigi: még mindig napi egy doboz (ha anyám kékmultijából - amit utállok,mert egy garat gyilkos lerakódós borzadály,de néha 1-1szál jól esik-,v vki más másfajta cigijét szívom az nem számít bele a napi adagomba :D) az új statisztikák szerint egyre növekszik,sőt már nagyobb arányban van azon tüdőrákosok száma akik soha életükben nem dohányoztak rendszeresen, illetve rendszeres passzív dohányzásnak sem voltak kitéve ... ha rá merek gyújtani a metrófeljáró lépcsőjén, páran úgy néznek rám mintha, nem is tudom,vmi rettenetesen obszcén dolgot művelnék? az nem zavarja őket,h a környező épületek fala szürkés fekete a szmogtól?? a napokban olvastam,h az egyik neves amerikai egyetem tudósai megállapították,h annak ellenére,h nyitott ablaknál dohányzunk, a cigarettában lévő mérgek lerakódnak a bútorokra , és vékony láthatatlan réteget képeznek rá - DE , ezzel nem arra akarnak utalni,h nézeteik szerint korlátozni kell a magántulajdon területén történő dohányzást is. - még jó....... az ilyeneknek olyan bájos hangon tudnám mondani,h szopd le a chevyd forró kipufogóját ... :))) felháborítónak tartom,h a tengerentúlon közterületeken bírság jár a dohányzásért, most meg már azt elemezgessék,h otthon mit szabad és mit nem... az államokban minden áldott kibaxott percben meghal egy ember rákban, és a lakosság alig 20%se rendszeres dohányos. én ezekkel nem bátorítani akarom a kölyköket,h rágyujtsanak (nem is adok gyereknek soha cigit,ha kérnek tőlem - sőt már senkinek sem, csak naon ritkán) - arra ott van az elfojtó anyuci meg apuci, meg a média meg a 10-en 20-on évesek agy sorvadása, de én had döntsem már el ,h mérgezni akarom-e a testemet önszántamból, és az utcán ahol napi több ezer autó puffog, több tonna káros anyagot kibocsátva, amikből szilárd mikroszkópikus anyagokat lélegzünk be; had gyújtsak már rá - amivel kevesebbet ártok a mellettem állóknak mint ha megesznek egy agyon festet joghurtot. jó lenne most már tényleg ha valami más baromsággal foglalkoznának az unatkozó emberek, akik nem tudják milyen fantasztikus élmény a légutaimnak és a tüdőmnek egy finom marlboro lights :pp találtam egy képet amiért az ausztrál rákligák demagóg antidohános hisztériásai jártak közre (akik mellesleg jó pár ezer dollárt kapnak a dohány gyáraktól),alább tekinthető meg, nos; szép mi? előbb kaphatsz ilyen száj,torok v gége rákot ha aktív nemi életet élsz rendszeres orális szexel,v csak öxe vixa csókolózol mindenkivel, mint a dohányzástól; mivel a hpv vírus nem csak azokkal a bizonyos test nedvekkel hanem nyállal is terjed .. de ezt az óvszer dobozokra miért felejtik el rányomni? :) meg még ez a baromság,h orvosi segítség kell a leszokáshoz... persze nyugaton a vizitdíj itt meg a fejkvóta, de ha tüdőrákos vagy akkor nincs időpont, v addig dögölj meg,v félre kezelnek ... undorító... a száj rákos elváltozásainál is sokkal undorítóbb az a képmutatás és korruptság amit a nemzetközi rák ligák, és egészségügyi intézmények a dohányzás ellen való felszólalás címén művelnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr39869656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.01.12. 13:25:14

De jó lett a blogod külseje!!

No, ne morogj! Ha Te szívni akarsz, akarom mondani fújni akarsz, megteheted.
De kell a tiltás, a korlátozás! A gyerekek is rágyújtanak már! Minden dohányos embernek legalább az egyik gyereke dohányos lesz! (Ezt én mondom!) Ha a megállóban egy dohányzik, a többinek is szagolni kell a füstöt. Legalább találnák ki olyan technikát, hogy a füstöt csak a dohányos érezze. Kisebb lenne a gond.

barefoot 2009.01.13. 17:55:03

hát úgy gondoltam,h a világosabb szürke rész majd kmozog lefelé.. nem baj:)
a gyerekek rá fognak gyújtani bármilyen tiltás ellenére is, sőt még jobban..
az utcán miért zavar a füst?

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.01.15. 12:58:25

Multkor is ilyen volt az "alapszíned"? Most ez egy kicsit lehangoló, mintha sötéten látnánk. De persze Te tudod! Szerintem, ha világosabb lenne itt minden, a kedved is jobb lenne!

Az utcán miért zavar a füst? Látod, Ti ezt észre sem veszitek! Mert van szellőcske és szél is, elég gyakran. És akkor a füst nem előre száll, ahova fújod, hanem mögéd, vagy oldalt, ahol én vagyok! :-) Ez buszmegállóban kellemetlen, mert ott mindig kell ezért "nyelnem", vagy ha olyan utcában megyek, ahol sok a járókelő, minden második szinte cigizik és én is kapok belőle.
Persze azt hiszem, hogy cigis és nemdohányos sosem juthat közös nevezőre, kivéve, ha az egyik átáll a másik oldalára! :-)
süti beállítások módosítása