.

2009.01.08. 18:16

tegnap előtt béke, tegnap idegösszeomlás, ma újjáépítés, holnaptól újra harc a végsőkig..
s egy gyönyörű szép nap majd arra ébredek,h túl vagyok rajta...
már tudom mi a probléma.. s szépen szembe is fogok vele nézni,s tovább lépek, egy gyönyörű szép nap majd egészségesen és boldogan ébredek..

tegnap szembesültem vele,h a közel lévő fodrászokhoz bejutni legalább olyan nehéz mint rák szűrésre :)
az a bizonyos kedves doktorom ugyan is közölte,h majd talán március elejére kaphatok időpontot (ehh micsoda párhuzam:D), megpróbál majd beiktatni - mindenzt a kis protekciómmal meg a jelentősebb erre a célra likvidálható tőkémmel ... próbálkozzak majd februárban..
nem csak a rák ellen kell küzdeni, sőt... a megfelelő - legjobb - orvosokhoz bejutni időben, jó helyre .... hehe hát nem egy egyszerű feladat ... és akinek nincsenek ilyen eszközei, v nem tudja,h kivel kell lefeküdni az beérheti egy állami kórház rossz hírű orvosával ... és ez nem csak itt van így. két órás általában az a kibaxott vizsgálat . és ha időben végre hajtják hatalmas esélyeid vannak a túlélésre, de az állam baxik megfelelően finanszírozni, baxik kialakítani egy normális több biztosítós rendszert, baxik mindenre ... a kórházak  szint úgy... pedig rengeteget spórolhatnának, a pár ezer forintos vizsgálatok árával, de inkább kiszórnak milliárdokat a későbbi stádiumokban diagnosztizált betegek életének pár keserves évvel való meghosszabbítására ... pedig azok közül az emberk közül nagyon sokan túlélhették volna,ha időben elmentek volna szűrésre, v a megfelelő orvoshoz kerültek volna aki nem félrediagnosztizálta volna őket... és már inkább csak azokon az embereken csodálkozunk akik azon csodálkoznak,h 30 x alatt nem csinálnak mammográfiát állami intézményekben... és akkor egyesek 300 ft-okon siránkoztak annó..... :) hát én meg örülhetek ha 300ezerből megúszhatom majd két hónapmúlva majd talán a magánpraxisában ... és decemberre  x négy nullás összeget adóztam társadalom biztosításra, amiből az öt napos táppénzemre a napi bérem 50%át se kaptam meg, remélem a drogosok és az alkoholisták detoxikálásra meg a 16éves lányanyák abortuszára költik, mert őket kell megmenteni , h aztán egy szép nap majd az utcákon randalírozhassanak, adót nem fizető, analfabéta habzószájú birkaként, öxevixa szülve a kölykeiket, és mindenféle címszavak alatt mégtöbbet követelejenek az "államtól" . a rendszer is rákos, és haldoklik, morálisan, anyagilag ... és ezt sajnos nem lehet kinyírni pár sárga cetlis tasakkal v pár löket sugárral.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr75865850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása