december

2008.12.21. 22:40

hát igen, december van, sőt mindjárt vége...

nagyon rohan az idő, és nagyon elfoglalt vagyok, habár igazából semmit sem csinálok, na jó olvasok, játszko a gépen etc-- még mindig nem vásároltam semmit és nem is készítettem semmit senkinek az idén, nekem most ehhez nincs kedvem.. szerda óta nem dolgozom :s jól ledöntött engem is ez a megfázás szerű dolog, kaptam is egy jó erős antibiotikumot, közben nyomom a normaflore-t is, nagyon hasznos készítmény, sokat javít a közérzetemen és az antibiotikum által kigyilkolt bélflórát is táplálja:) amúgy antibiotikumok.........ha az ablak mosótól az öblítőig mindent tele tudnak nyomni aromával (jó az öblítőbe jó... ) akkor ezeket a hüvelyujjnyi gyógyszereket miért nem lehet ízesíteni,h neadjég az ember nehányjon tőle .... :)

a legnagyobb problémám az,h nem az okkal akarok szembenézni hanem a következményt;a betegséget akarom megszűntetni ... van 8 napom az injekciózásig, addig próbálom meg találni az okot... (hálás vagyok azoknak az embereknek akik nem félnek a képembe vágni az igazságot, nem leordítják a fejem, nem bűntudatot keltenek bennem,hanem elmagyarázzák.... :) )

voltam előző élet utazáson... fantasztikus volt:) nagyvonalakban, leegyszerűsítve......... : nagyjából a hellén korszakban élhettem, anyámat megölték gyerekkoromban, aztán beálltam katonának, majd utazgattam, tanultam, volt egy hosszú kapcsolatom, én vettettem neki véget.. majd életem hátralevő részén ezen rágódtam:) (azt hiszem őt még nem ismerem ebben az életemben....) aztán pár évvel később lezuhantam egy szikláról és lassan meghaltam:) majd a halál után amikor találkozhattam volna a szellemi vezetőmmel,v istennel,v akárminek is nevezhetem, inkább a "fehér fénnyel" gyógyítgattam a testi és lelki bajaimat, ahelyett,h szembenéztem volna azzal ami miatt ezek kialakultak ....  azóta minden éjszaka próbálok vele szembenézni... remélem sikerül..........

jah és állítólag az esetenként sziklaszilárd személyiségem,az irányító mániám,a kevélységem és az "előnyös külsőm" (hehe látott volna két éve....) és a monogámiám is ezekből ered... :o

és azóta nagyon könnyen ellazulok . egy lila bársony szőnyeges 15 fokos lépcsőn sétálok le.. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr68835863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2008.12.22. 11:55:23

Most egy pici időre elhagylak. (Nem leszek gépközelbe) A saját porontyaimmal fogok foglalkozni. És közben beköltözök a konyhába.
Békés szép ünnepeket kívánok Neked és derűs napokat!
süti beállítások módosítása