ep választás?!

2009.05.07. 21:59

hm... na ez amivel én nem szoktam foglalkozni, a belföldi politikai ; bár van róla véleményem mindig, de őszintén szólva hiányosak az ismereteim belőle, mert nem olvasok róla, nem nézem a tv-ben, ha már csak bizonyos pártok képviselői nyilatkozatát hallom/látom rögtön el vagy ki is kapcsolom a tv-t. viszont ez már nem csak belföldi dolog lesz.
a kék párt plakátjaival tele van a fél város, a 2-es metróban is szoktam látni, a vonat mellett, a buszról, a villamosról ... nem szimpatizálok velük kifejezetten, illetve valóban elég hatás vadász plakátok, de van bennük vmi, sőt ....
ott az ellenérzés,h ez mégis csak politikai kampány, mint a benetton régi kampányai, meg a dove nem régi próbálkozásai ... elméletben szép, és fantasztikus de ... ez nem erről szól . és nem is azért van ... ennek ellenére akkor is nagyon jók. nos így van ez a kék hátterű plakátokkal is;amik az 'átlag' ??? emberkét és melette a 'beteg' emberkét jeleníti meg, meg a számok ...
van benne valami nagyon fonotos.
utána olvastam, a dolgoknak, és valóban ...

az egész magyar társadalom szégyene lenne, ha a 'nem megyek el szavazni mert úgy sem számít meg nincs kire'-ez valóban így van de... emiatt szélső jobboldali személyek juthatnának be az ep-be - akkor már inkább a belföldön legnépszerűbb párt... mint,h olyan súlyos beteg emberek-el azonosítsák ezt az országot - akik olyan kirohanásokat tesznek, bizonyos jelképekkel dobálóznak-amiknek az eredeti jelentésével egyáltalán nincsenek tisztában-a későbbi felhasználásukat szimbolizáló borzalmakat pedig képtelenek átélni a súlyos morláis válságukból adódóan, elmebeteg eszmékről értekeznek és gyalázatos történelmi eseményeket fordítanak ki; vagy épp "tagadnak" - amikért a fejltebb társadalmú nyugat eu-i országokban több éves börtönbűntetés jár.
igenis, rajtad is, rajtam is múlik . és igenis téged is és engem is minősít az ha nem cselekszünk olyan dolgok ellen amik ellen tehetnénk-lehet,h valóban "jelentéktelen" a mi kis személyes voksunk,v a kis hangunk, a kis kezünk de ....

a legtöbb mocsok pontosan ezért történhet meg ebben a világban, mert mindenki csak hallgat .. nagyon nagyon sokan nem értenek egyet azzal a sok rémes dologgal ami a világban történik, még is szinte senki sem szól semmit.
ha megtámadnak valakit az utcán a szemük láttára ott hagyják, ha valakit a munkahelyen; a tömegközlekedésen v bárhol bármilyen formában inzultálnak bármiért, szintén szó nélkül hagyják - olyan ez mint a fekete fehér dokumentum filmekben amik II vh-s felvételeket mutatnak ahol emberek százait, ezreit hurcolta el egy pár tíz fős csoport, akik bár egy világ hatalmat szolgáltak ; és állig felvoltak fegyverkezve mégis jelentéktelenek voltak amellett a másik több ezer ember mellett akik csak álltak ott és végig nézték az egészet,  de akár manapság is ... lassan több mint 6,5 milliárd ember él a földön, ennek a 40%-a napi 1$ -ból vagy még annyiból sem él , a többi sacc per kb 50% 'átlag emberke' , max 10% lehet az akik felelősek ezért, a háborúkért, a terrorizmusért, a válságért, ésatöbbi ésatöbbiért ... hol van az a többi 50% ?!

én nem akartam szavazni menni.

de most,h elgondolkoztam, és utána olvastam a dolgoknak - elmegyek .
 

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr251108945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása