,,azért vannak a jóbarátok"

2009.02.28. 22:37

...hogy jól le ordítsák a fejünket ha marhaságot csinálunk.

cenzúra

 de szerencsére egy kedves barátom felhívta erre a figyelmem, úgyhogy lefújtam a dolgot. és így csak 6 fújást a méregdrága parfümömből meg 3 nyomat krémet veszítettem. ezzel a viselkedéssel hatalmas sikerem lett volna mariah carey touch my body videoklippjében:D
https://www.youtube.com/watch?v=2DQEwET_8hE (ami annyira iszonyat,h már imádjuk :p)
idáig mindig az én szerepem volt a mások észhez térítése. most én szorultam rá, és megis kaptam.
és azt is megkaptam,h miért lettem volna ilyen hülye...
amit nagyon nehéz magamnak beismerjek ... mert tök jól áll ez az én vagyok a végzet szerep de....
 

cenzúra


sőt mitovább, jövőhétre egy "sexdate"-t is beszerveztem magamnak .... sohasem volt "kapcsolaton kívüli kapcsolatom", de vmiért most azt hiszem kipróbálnám... aztán nagyon valószínű,h amikor oda kerülnék azt mondanám,h kössz nem... majd kiderül... de asszem azt is le fogom mondani.
marhaság... de túl jónak érzem magam... bosszantóan jónak és tisztának etéren.... :s meg ezzel a kaland dologgal azthiszem a volt páromnak is vissza akarok ütni.
hülye vagyok :-)
de szerencsére vannak mellettem olyan emberek akik felhívják erre a figyelmem.
köszönöm.

:-)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr11972454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.03.02. 08:52:54

Szia, Szia! Windy felébredt!
Nem is hiszem el, hogy már 1 éve! Én visszanéztem kicsit. Márc. végén írtam kommentet először. Nekem gyorsan elhúzott ez az év! :-)
Téged viszont kicseréltek! Örülök a képeknek és a jókedvednek. Most méginkább azt mondom, hogy mozgolódj a korodbeliek között! Lehorgonyozni ráérsz! Éld a korodbeliek életét! "Igényes elveidhez" passzoló párt szeretnék majd látni melletted. De most még ő is túl fiatal. ;-) Hadd érjen!
Hihetetlen, mit végig nem csináltál! És közben szinte mindig dolgoztál!
Ujjászületésedhez minden szépet és jót kívánok!!!
süti beállítások módosítása