vasárnap:)

2009.01.18. 23:10

amúgy ma az imádott kis jegenye unokahugomnak ünnepeltük a 7. névnapját:) (persze a másik kis jegenye is kapott ajándékot - nem tom, csak azért,h a másik ne hisztizzen, még nem kéne mindd a két gyereknek ajándékot kapni a másik születés és névnapján is), rengeteget ettem ebédre - töltött káposzta volt - amiből én a káposztát nem eszem meg:) sohasem ettem meg és sosem fogom, szóval csak a rizsesdaráltpulykahúsost eszem meg :) a nagyanyám nagyon finoman tudja csinálni, a többiek ien borsós borzadályt is ettek meg pulyka melleket és combokat meg egyéb zöldség féléket amiket én sosem vennék a számba:)
a gyerekek könyvet fognak rólam írni (most a könyvet íruk korszakukat élik - az anyjuknak ugye már megjelent két könyve és hát ki mást utánozzanak című fejezet), szóval még mielőtt megírnám az emlék irataimat vagy egyéb elmélkedéseimet , papíros formát fogok látni :D a ,,történetek a télapóról" ,,kirándulás" és egyéb képregényes novellák mellett a kis drágáim kis angyal kezecskéiből:) sok szeretettel olvasásra, v csak nemes egyszerűséggel olvasásra - ajánlással:D nagyon szeretem a gyerekeket (ők is engem), szinte mindet (de ők a kedvenceim:p), néha nagyon el tud szomorítani,h nekem majd sohasem lehet gyerekem,de jobb is úgy mert ha nekem gyerekem lenne, én olyan szülő lennék mint anyám - az égvilágon mindent és mindenemet a gyermekeimre tenném fel - és én ezt nem akarom. aztán lehet,h pár év múlva örökbe fogadok egy két kis lényt :D kitudja ... :) viszont ha elérik azt a bizonyos kort - ami nálam általában a 10éves akkor már nem bírom őket elviselni; mert vinnyognak, önzőek lesznek egyszóval megfertőzi őket ez a csúnyacsúnya mai világ és egyéb külső behatások által számomra szörnyetegekké válnak :D
utána vásároltam ami szintén fontos mert......... ez volt az első alkalom amikor nem vesztem össze anyámmal , amikor egy hypermarket-ben vásároltunk , de tényleg... egy minimális surlódás sem volt köztünk (lehet,h azért mert az elmúlt két napban már elhatalmasodott rajta a neurózis, [apám ma 'haza jött' ] de engem képtelen volt még neurotikusabbá tenni úhogy megvoltunk együtt:) ), na most,h én is szörnyülködhessek mint mostanában körülöttem mindenki - alig vettem vmit és elköltöttem majdnem 11 ezer ft-ot. vettem egy felsőt, egy doboz zsepit itthonra, egy új törölközőt, két párnát ami egybe volt -1et ide a gépem székébe - a másik ment a konyhai székemre , meg egy termoszt :)))))
és holnaptól kezdve ebben a termoszban fogom magammal hordani a tejes kávét,v a forró gyógyteákat - eredetileg a velencei kiruccanásunkra vettem, de ez a mindennap horodom magammal - főleg reggel - amikor semmi mást nem látok a lelki szemeim előtt csak a kávét.... :)
tényleg.. elmegyünk pár szeretett kollégámal a velencei karneválra , egy ilyen gyors útra - péntek este busz bp-ről , szombat reggel velence , szombat este busz vissza , vasárnap dél körül újra budapest :) 13.000 ft asszem mindennel együtt, még sosem utaztam ennyit busszal; csak autóval horvátországba , de az már rég volt.... több mint 10órás buszutat az én állapotomban ,az én ilyenkori igényeimmel átvészelni, úgy,h az egyik velemtartó sem dohányzik... ehh :)

na jó , holnap reggel fél 9 kor kelek ... úhogy távozok egyet meditálni majd álomra hajtom a kis fejem :p

A bejegyzés trackback címe:

https://windybarefooted.blog.hu/api/trackback/id/tr91886385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyria · http://tyria.freeblog.hu 2009.01.19. 08:40:17

Ébresztő!!! Fél kilenc!

Én sokszor utaztam ilyen hosszú úton busszal is. Legalább 3 óránként úgyis megállnak. Az éjszaka kicsit fárasztó, de megéri az élmény.

barefoot 2009.01.19. 22:26:09

hát felébredtem, és nagyon fáradt voltam egésznap :s igen biztos,h nagy élmény lesz:) már várom nagyon
süti beállítások módosítása